27 Φεβ 2015

Αποκριάτικο Γλέντι στην Τσούκα, 21 Φεβρουαρίου 2015.

Το Γλέντι, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, δυναμική συμμετοχή και γλέντι μέχρι

πρωίας, στο Πνευματικό - Πολιτιστικό Κέντρο του όμορφου Χωριού μας.Οι συγχωριανοί και οι φίλοι του χωριού μας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν,  να ανταλλάξουν τα νέα τους, να απολαύσουν τα γευστικότατα φαγητά από ντόπια προϊόντα και όλοι μαζί να χορέψουν παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς.
Την εκδήλωση άνοιξε το Χορευτικό Συγκρότημα του Συλλόγου, το οποίο χόρεψε αρκετούς παραδοσιακούς χορούς και πραγματικά μας εντυπωσίασε όλους για την άψογη παρουσία του.. συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συμμετέχοντες!!!
Στη συνέχεια ο Σύλλογος βράβευσε τα παιδιά που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2014 και εισήχθηκαν σε Πανεπιστήμια της χώρας μας.
Αμέσως μετά άρχισε το γλέντι και ..."χαμός" !!! 
Με μεγάλο κέφι νέοι γέροι και παιδιά χόρευαν διαρκώς, υπό τους ήχους των αξεπέραστων Κώστα Μουτσώκου και του Κώστα Ε.
Πολυμέρου με μεγάλη δυσκολία έγινε μια μικρή 
διακοπή για την κλήρωση των πολύ ωραίων δώρων και αξίζει να σημειωθεί ότι οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο κ. Καλοπήτας Ηλ. Ιωάννης που κέρδισε την τηλεόραση,  η καθηγήτρια χορού κ. Μάνθα Νιώρα και η κ. Νίκου Ευαγγελία, σύζυγος Δημητρίου Σταύρου που κέρδισαν από ένα tablet. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά:
  • τον κ. Κώστα Δ. Μήτσου και την σύζυγό του Ελένη, για την προετοιμασία, παρασκευή και παράθεση του νοστιμότατου φαγητού.  Φίλε Κώστα μάγειρα κουράστηκες πολύ αλλά ήσουν πραγματικά συγκλονιστικός.. 
  • τον κ. Γιώργο Α. Χαλή για την διάθεση της νοστιμότατης φέτας. 
  • τον κ. Γιώργο Χαρ. Καρανίκα για την διάθεση 20 κιλών κρασί. 
  • τις κκ. Καλοπήτα Αθ. Βασιλική, Καλοπήτα Μαγδαληνή, Κωνσταντέλλου κ. Αγγελική, Μέρρα Ε. Βάσω, Μακροζαχοπούλου - Σκούρα Φωτεινή, Παπαγρηγορίου Ηλ. Δέσποινα, Ταργαζίκη Β. Χρυσούλα και Φλώρου Σ. Κατερίνα, για την παρασκευή και διάθεση των νοστιμότατων παραδοσιακών χορτοπιτών.   
  • τις κκ Δέποινα Η. Παπαγρηγορίου, Έφη Σκούρα, αδελφές Κωνσταντέλλου, και Κατερίνα Φλώρου για την αποκατάσταση του ΠΚ.
  • τους κκ Παπαγρηγορίου Ι. Βασίλη και Χαλή Α. Δημήτριο για την προετοιμασία της αίθουσας το σερβίρισμα και την όλη βοήθεια για την επιτυχία της εκδήλωσης.
  • τον κ. Καλοπήτα Ι. Γεώργιο για την προετοιμασία της όλης εκδήλωσης και την αποκατάσταση του χώρου του ΠΚ. 
  • τον κ. Χαλή Χρ. Γιώργο για την μεταφορά των υλικών του φαγητού προς και από Λαμία, την βοήθεια στην κλήρωση και το σερβίρισμα.
  • την καθηγήτρια χορού κ. Μάνθα Νιώρα και όλα τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος για την πολύ ωραία παρουσίαση των παραδοσιακών χωρών.
  • τους κκ Μουτσώκο Γ. Κώστα και τον Πολύμερο Ε. Κώστα για την επιλογή της πολύ ωραίας μουσικής που έδωσε ρυθμό και κέφι ως το πρωί...
  • τους νεαρούς και νεαρές Τσουκιώτισες που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να χορεύουν ως τις πρώτες πρωινές ώρες..μπράβο παιδιά και του χρόνου να είστε περισσότεροι και να χορεύουμε ως την επόμενη το μεσημέρι!!  
  • όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση και εύχεται ολόψυχα σε όλους τους Απανταχού Τσουκιώτες, τους συγγενείς και τους φίλους τους, καθώς και σε όλο τον κόσμο, Καλή Σαρακοστή και Καλό Πάσχα, με Υγεία και κάθε Ευτυχία..
Aπολαύστε τα video και τις φωτογραφίες από την εκδήλωση του κ. Κώστα Καρανίκα, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή και την βοήθειά του στο Σύλλογο, και αρκετές φωτογραφίες...





Video Κώστα Καρανίκα










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου