19 Φεβ 2013

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίττας του Συλλόγου των Απανταχού Τσουκιωτών, "Ο Άγιος Γεώργιος".

Πραγματοποιήθηκε, την 17η Φεβρουαρίου 2013, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, η εκδήλωση θέματος στην Μουσική Ταβέρνα "Οι Φοίνικες", στην Αθήνα.  
Οι συγχωριανοί και οι φίλοι του όμορφου χωριού μας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν μετά από πολύ καιρό, να ανταλλάξουν τα νέα τους, να απολαύσουν τα γευστικότατα εδέσματα του κέντρου και όλοι μαζί να χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.
Στην εκδήλωση παρέστησαν, εκτός των άλλων, οι κκ, Τζιβελέκας Νικόλαος, επικεφαλής της μειοψηφίας, Νίκος Διαμαντής και Πάνος Κοντογεώργος Σύμβουλοι,  του ΔΣ του Δήμου Μακρακώμης. Ο κύριος Σμυρλής Στέργιος και η σύζηγός του κυρία Έφη, οι οποίοι είναι φίλοι του χωριού ας και μέλη του Συλλόγου για πάρα πολλά έτη. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθησαν στην 1η εκδήλωση του 2013 και εύχεται ολόψυχα σε όλους τους Απανταχού Τσουκιώτες, τους συγγενείς και τους φίλους τους, καθώς και σε όλο τον κόσμο, 
                             Καλή Χρονιά με Υγεία και κάθε Ευτυχία.

      Ο Θεός ας δώσει σε όλους το κουράγιο να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα που έχει ο καθένας μας και τα προβλήματα που μας περιμένουν στο άμεσο μέλλον…
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου