23 Μαρ 2013

Αυτοί που φεύγουν.


 Ακόμη μία σπουδαία γυναίκα, μία αυθεντική και αληθινή Ελληνίδα,
η Φωφώ Αντωνίου, έφυγε από κοντά μας για το μακρινό και ατελείωτο ταξίδι.
 Πάνω από 12 χρόνια, πάλεψε την αρώστια της και ήταν πάντα νικητής. ΄Όμως στις 27-2-2013 δεν άντεξε άλλο και υπέκυψε.
 Γεννήθηκε στην Αγ. Μαρίνα Ηλιούπολης στις 23-7-1957, μοναχοπαίδι του Ιωάννη και της Βασιλικής Αντωνίου.     Μεγάλωσε και τελείωσε τα σχολεία στην ωραια τοτε Κυψέλη. Για πολλά χρόνια έζησε στην Βουλιαγμένη που ήταν και η τελευταία της κατοικία.   Επαγγελματικά διέπρεψε και μεγαλούργησε, διευθύνοντας την επιχείρηση αρτοποιίας που είχε με τον πρώην άνδρα της Βαγγέλη Κολίση καιτον Δημήτρη Κολίση.
 Οι αγαπημένοι σου φίλοι, οι συγγενείς και γνωστοί σου, είμαστε βαθιά συγκινημένοι και στενοχωρημένοι για τον χαμό σου, αξιολάτρευτη Φωφώ μας.  Μείναμε ορφανοί από την παρουσία σου, αλλά δεν μας εγκατέλειψες, υπάρχεις στη μνήμη μας. Το πνεύμα σου, η ψυχή σου και η θετική ενέργεια που έχεις εκπέμψει, υπάρχουν ανάμεσα μας και θα ζεις για πάντα,ανάμεσα στους ανθρώπους που αγάπησες και σ’ αγαπούν. Η φιλανθρωπική και κοινωνική προσφορά της μεγάλη.
 Ιδιαίτερα ευαίσθητη στα πολιτιστικά, από τη θέση της αντιπροέδρου στο Σύλλογο Τσούκας - γενέτειρα του πατέρα της - πρόσφερε πάρα πολλά.
 Μετά την νεκρώσιμη τελετή στην Κεντρική Εκκλησία της Βουλιαγμένης, παρουσία εκατοντάδων φίλων της και συγγενών, η Φωφώ αναπαύεται για πάντα στο ορεινό και ωραίο μπαλκόνι της αγαπημένης της Τσούκας, κοντά στους ανθρώπους που την αγάπησαν και την αγαπούν.

  Αλέξια, Μπριγκίττε, Φωτεινή,Νικολετα,Ελενη
  και Γιώργος Αντωνίου      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου