14 Μαρ 2017

Αποκριάτικο Γλέντι στην Τσούκα, 25 Φεβ. 17

  Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, δυναμική συμμετοχή και γλέντι μέχρι πρωίας, στο Πνευματικό - Πολιτιστικό Κέντρο του όμορφου Χωριού μας.
  Οι συγχωριανοί και οι φίλοι του χωριού μας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να ανταλλάξουν τα νέα τους, να απολαύσουν τα γευστικότατα φαγητά από ντόπια προϊόντα και όλοι μαζί να χορέψουν παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς.
  Η δύναμη και το μέλλον του χωριού παρόντες γεμάτοι ζωντάνια και χαμόγελο κατέδειξαν ότι η Τσούκα ήταν είναι και θα είναι ένα μεγάλο, περήφανο και γεμάτο ζωή χωριό της Φθιώτιδας.
   Η εκδήλωση άρχισε με σύντομη ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου και την βράβευση των μαθητών που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις κατά το 2016. (Ομιλία μετά τις Φώτο - Video).
  Στη συνέχεια το Χορευτικό Συγκρότημα του Συλλόγου, χόρεψε για πρώτη φορά με παραδοσιακές στολές, αρκετούς χορούς του τόπου μας 
και πραγματικά μας εντυπωσίασε όλους για την άψογη παρουσία του. 
  Ήταν όλοι τους υπέροχοι.. οι άντρες λεβέντες Τσουκιώτες... οι γυναίκες μας άπαιχτες... η κορούλα του Πάνου Ράπτη, Βάσω, Χόρευε / κινούνταν. σαν το γάργαρο νερό...μπράβο σε όλους και συγχαρητήρια στην καθηγήτρια χορού κυρία Μάνθα Νιώρα!!  Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Κώστα Καρανίκα για την πολύτιμη βοήθειά του στην βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση της εκδήλωσης. συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συμμετέχοντες!!!

  Αμέσως μετά άρχισε το γλέντι και ..."χαμός" μέχρι πρωίας !!!

  Με μεγάλο κέφι νέοι γέροι και παιδιά χόρευαν διαρκώς, υπό τους ήχους του φοβερού DJ Φασιάνη Ιωάννη. 

  Με μεγάλη δυσκολία έγινε μια μικρή διακοπή για την κλήρωση των πολύ ωραίων δώρων και αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγάλος τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Παπαγρηγορίου, από τα Παπαδέικα Τσούκας που κέρδισε την τηλεόραση LED 32", Ευχαριστούμε τον Αντιστράτηγο ε.α Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής κ. Νικόλαο Διαμαντή για την προφορά δύο βιβλίων του για κλήρωση και δύο για την Βιβλιοθήκη. (Οι Ασύμμετρες Πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα και Η Διαχείριση της Ασφάλειας)
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά, όλους τους παρευρισκόμενους, τους συγχωριανούς και φίλους του χωριού μας και όλους όσους πρόσφεραν και βοήθησαν τον Σύλλογο για την πραγματοποίηση της τόσο ωραίας εκδήλωσης.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,,, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΚΑ!!!


Απολαύστε παρακάτω, μερικές φώτο και Video από την εκδήλωση...











































Videos

Καλωσόρισμα, Βραβεύσεις, Χορευτικό.
Χορευτικό 
Γλέντι 
Γλέντι 1

Γλέντι 2
Καλωσόρισμα Προέδρου Συλλόγου

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι του όμορφου χωριού μας, σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση και σας ευχόμαστε ολόψυχα,
Καλές Απόκριες με Υγεία και κάθε Ευτυχία.
Ο Σύλλογος μας, φέτος συμπληρώνει 38 χρόνια ζωής και όλοι μαζί ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον για νέες δράσεις, για το καλό πάντα του χωριού μας.
Μέσα στις  αντίξοες συνθήκες που ζούμε, λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε εμείς θα προσπαθήσουμε να  τα αφήσαμε όλα  στην άκρη  γιατί μας συνδέει όλους μας κάτι κοινό. 
Το ενδιαφέρον για τον πολιτισμό και το όμορφο χωριό μας.
  Λόγο της κρίσης, υπάρχει κίνδυνος, απογοήτευση και κακομοιριά να σκεπάσουν τα πάντα.
  Το ΔΣ του Συλλόγου πιστεύει στη δύναμη της επαφής και της επικοινωνίας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενώνει κάθε χρόνο όλους τους συγχωριανούς μας καθώς όλοι μας έχουμε ένα κοινό σημείο αναφοράς, το χωριό μας!!
  Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είναι καιρός για δράση, έχουμε  τόσα πολλά να κάνουμε!!
  Όταν γύρω μας όλα καταρρέουν, μόνο ο πολιτισμός μπορεί και πρέπει να μείνει αλώβητος, ώστε να μας βοηθήσει να αντέξουμε… την κατάρρευση.
Ελάτε μαζί μας!!  Βοηθήστε μας,  συμβουλεύεστε μας, στηρίξτε μας!!
  Συμμετέχετε με κέφι και χαρά στο ξεφάντωμα που γίνεται κάθε χρόνο πλέον κατά το Αποκριάτικο Γλέντι στο χωριό μας!!
Απολαύστε φέτος το Χορευτικό μας συγκρότημα να παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς ντυμένο για πρώτη φορά με παραδοσιακές στολές!!
  Στο αποκριάτικο γλέντι θα γίνει βράβευση των επιτυχόντων μαθητών μας, στις Πανελλήνιες Εξετάσεις κατά το 2016.
  Συμμετέχετε στο παραδοσιακό πλέον Τσουκιώτικο αντάμωμα στο Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού μας στις 29 Αυγούστου..
 Συμμετέχετε δυναμικά, σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.
Το 2016, με την βοήθεια και συνδρομή σας καταφέραμε να υλοποιήσουμε με επιτυχία αρκετούς στόχους και εκδηλώσεις, όπως αυτό φαίνεται στο φυλλάδιο που υπάρχει στα στα τραπέζια σας.
  Αγαπητοί εκπρόσωποι στο χωριό μας, αγαπητά μέλη του Χορευτικού Ομίλου, αγαπητοί εθελοντές,  εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου, σας ευχαριστώ θερμά για την βοήθειά και εθελοντική προσφορά σας για την πραγματοποίηση  αυτού του υπέροχου Αποκριάτικου Γλεντιού μας.
  Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου της Νεολαίας για την προσφορά ειδών για τον εξοπλισμό του ΠΚ.
 Ευχαριστώ και πάλι για την συμμετοχή σας, καλή διασκέδαση και καλή Σαρακοστή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου