22 Φεβ 2018

Αποκριάτικο Γλέντι στην Τσούκα, 17 Φεβ 18.

  Το Αποκριάτικο Γλέντι, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, δυναμική συμμετοχή και γλέντι μέχρι πρωίας, στο Πολιτιστικό Κέντρο του όμορφου Χωριού μας. 
  Οι συγχωριανοί και οι φίλοι μας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να ανταλλάξουν τα νέα τους, να απολαύσουν γευστικότατα φαγητά από ντόπια προϊόντα και όλοι μαζί να χορέψουν παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς. 
  Η δύναμη και το μέλλον του χωριού παρόντες γεμάτοι ζωντάνια και χαμόγελο κατέδειξαν ότι η Τσούκα ήταν είναι και θα είναι ένα μεγάλο, περήφανο και γεμάτο ζωή χωριό της Φθιώτιδας. 
  Η εκδήλωση άρχισε με σύντομη ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου και στη συνέχεια το Χορευτικό μας Συγκρότημα, χόρεψε με τις δικές του παραδοσιακές στολές, νησιώτικους και ρουμελιώτικους χορούς και μας παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τον Βλάχικο Γάμο και πραγματικά μας εντυπωσίασε όλους για την άψογη παρουσία του. Τα χειροκροτήματα δεν έλεγαν να σταματήσουν!!
  Ήταν όλοι τους υπέροχοι.. οι άντρες λεβέντες Τσουκιώτες... οι γυναίκες μας άπαιχτες.. η νύφη, ο γαμπρός, ο Παπάς και όσοι συμμετείχαν στο σκετς του βλάχικου γάμου, το κάτι άλλο... μπράβο σε όλους και συγχαρητήρια στην καθηγήτρια χορού κυρία Μάνθα Νιώρα και στον υπεύθυνο του χορευτικού κύριο Χαλή Δημήτριο!!
  Αμέσως μετά άρχισε το γλέντι και χαμός ...μέχρι πρωίας !!! 

  Με μεγάλο κέφι νέοι γέροι και παιδιά χόρευαν διαρκώς, υπό τους ήχους του φοβερού DJ Φασιάνη Ιωάννη. 
  Με μεγάλη δυσκολία έγινε μια μικρή διακοπή για την κλήρωση των πολύ ωραίων δώρων.  
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΩΡΩΝ ΚΛΗΡΩΣΗΣ, 17 ΦΕΒ 18
1. (68) Σύγχρονη Τηλεόραση LED, 32" !!
2. (572) Συσκευή Μέτρησης Υγρασίας και Θερμοκρασίας - Ρολόι και Ξυπνητήρι.
3. (518) Συσκευή Μέτρησης Υγρασίας και Θερμοκρασίας - Ρολόι και Ξυπνητήρι.
4. (05) Συσκευή Μέτρησης Υγρασίας και Θερμοκρασίας - Ρολόι και Ξυπνητήρι. 
5. (31) Ηλεκτρική Τοστιέρα, προσφορά του κ. Μουτσόκου Κωνσταντίνου.

Προσφορά Σουπερμάρκετ Παπαευθυμίου Οδυσσέα.
6. (519) Ηλεκτρικός Στίφτης Φρούτων.
7. (91) Ηλεκτρικός Βραστήρας.
Προσφορά Σουπερμαρκετ Σκλαβενίτης
8. (589) Καφετιέρα Φίλτρου.
9. (524) Πολυκόφτης, Φρούτων, Λαχανικών και καρπών.
10. (586) Ηλεκτρικός Στίφτης Φρούτων.
11. (292) Ασύρματο τηλέφωνο Panasonic, προσφορά του κ. Καλοπήτα Δημητρίου του Ιωάννη.
  Ευχαριστούμε θερμά:
  Το Σουπερμάκετ Σκλαβενίτης, τον κύριο Οδυσσέα  Παπαευθυμίου και τον κύριο Καλοπήτα Δημήτριο του Ιωάννη για την προσφορά δώρων για την κλήρωση. 
  Τον κύριο Χαλλή Γεώργιο για την προσφορά της γευστικότατης φέτας.
  Τον κύριο Μέρρα Δημήτριο για την προσφορά του λουκάνικου.
  Τον Πρόεδρο της Βίτωλης κύριο Καλιώρα Θεόδωρο και τον κύριο Παπαγρηγορίου Κώστα, από τα Παπαδέικα, για το σερβίρισμα των φαγητών.
  Τις κυρίες, Πολυμέρου Μαρία, Δέσποινα Παπαγρηγορίου, Βασιλοπούλου Ελένη σύζυγο Γεωργίου Ι. Καλοπήτα, και Καλοπήτα Μαγδαληνή (Νίτσα) για την προσφορά γαλατόπιτας!!
  Τον κύριο Κώστα Καρανίκα για την πολύτιμη βοήθειά του στην βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση της εκδήλωσης. συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συμμετέχοντες!!!

   Η Γραμματέας του Συλλόγου, κυρία Φλώρου Βασιλική (Βαννέσα) του Κων/νου διέθεσε για την αγορά των παραδοσιακών στολών του Χορευτικού μας 500 ευρώ, επ’ ευκαιρία της γέννησης την 5 Φεβ 18 των δίδυμων αγοριών της!!
 Την ευχαριστούμε θερμά και της ευχόμαστε ολόψυχα να της ζήσουν και να μεγαλώσουν με υγεία και αγάπη. 

  Σε όλα τα τραπέζια είχε τοποθετηθεί ο απολογισμός του Συλλόγου για το 2017, όπως φαίνεται μετά τις φωτογραφίες και τα Videos.  

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά, όλους τους παρευρισκόμενους, τους συγχωριανούς και φίλους του χωριού μας και όλους όσους πρόσφεραν και βοήθησαν τον Σύλλογο για την πραγματοποίηση της τόσο ωραίας εκδήλωσης.
  

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,,, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΚΑ!!!
Απολαύστε παρακάτω, μερικές φώτο και Video από την εκδήλωση...

Video 1


Video 2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου