11 Μαρ 2019

Αποκριάτικο Γλέντι στην Τσούκα, 9 Μαρτίου 2019.


Το Χορευτικό μας εν δράση!!
 Το Αποκριάτικο Γλέντι, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, δυναμική συμμετοχή και γλέντι μέχρι πρωίας, στο Πολιτιστικό-Πνευματικό Κέντρο του Χωριού μας. 
  Οι συγχωριανοί και οι φίλοι μας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, να ανταλλάξουν τα νέα τους, να απολαύσουν γευστικότατα φαγητά από ντόπια προϊόντα και όλοι μαζί να χορέψουν παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς. 
Με τις Καλλονές του Χωριού!!
Η δύναμη και το μέλλον του χωριού παρόντες γεμάτοι ζωντάνια και χαμόγελο κατέδειξαν ότι η Τσούκα ήταν είναι και θα είναι ένα μεγάλο, περήφανο και γεμάτο ζωή χωριό της Φθιώτιδας. 
  Η εκδήλωση άρχισε με σύντομη ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου και στη συνέχεια το Χορευτικό μας Συγκρότημα, μας παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία μια αποκριάτικη παράσταση και πραγματικά μας εντυπωσίασε όλους για την άψογη παρουσία του. Τα χειροκροτήματα δεν έλεγαν να σταματήσουν!!
  Ήταν όλοι τους υπέροχοι.. οι "άντρες" λεβέντες  μουστακαλήδες Τσουκιώτες... οι "γυναικάρες" μας άπαιχτες.. το κάτι άλλο... μπράβο σε όλους και συγχαρητήρια στην καθηγήτρια χορού κυρία Μάνθα Νιώρα και στον υπεύθυνο του χορευτικού κύριο Χαλή Δημήτριο, την κοκκινομάλλα καλλονή δηλαδή...!!

  Αμέσως μετά άρχισε το γλέντι και χαμός ...μέχρι πρωίας !!! 
  Με μεγάλο κέφι νέοι γέροι και παιδιά χόρευαν διαρκώς, υπό τους ήχους του φοβερού DJ κυρίου Πολύμερου Χρ. Γεωργίου, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την αφιλοκερδή προσφορά του.
  Με μεγάλη δυσκολία έγινε μια μικρή διακοπή για την κλήρωση των πολύ ωραίων δώρων μας.  
  Ευχαριστούμε θερμά:
  Το Σουπερμάκετ Κρητικός (κύριο Οδυσσέα  Παπαευθυμίου), τον κύριο Μουτσόκο Κωνσταντίνο και το κατάστημα ενδυμάτων Χρυσάνθη (κύριο Ιωάννη Λάμπρου) για την προσφορά δώρων για την κλήρωση. 
  Τον κύριο Χαλλή Γεώργιο για την προσφορά, για άλλη μια φορά της γευστικότατης φέτας.
  Τον κύριο Μέρρα Δημήτριο για την προσφορά του λουκάνικου.
  Τον κύριο Καρανίκα Γεώργιο για την προσφορά 20 κιλών κρασί.
  Την κυρία Ρένα Καρπούζη και τον κ. Γιώργο Πολύμερο για την προσφορά του ψωμιού και το ψήσιμο των πατατών στο Φούρνο τους.
  Την κυρία Παρασκευή Μίχου (εργαστήριο Σπερχειός) για την προσφορά μιας χορτοτυρόπιτας. 
  Τον κύριο Παπαγρηγορίου Ιωάννη του Βασιλείου για μια σειρά 3 κρεμών κηραλοιφής παραγωγής του.
  Τις κυρίες, Βάσω Αργύρη, Δέσποινα Παπαγρηγορίου, Ελένη Βασιλοπούλου, Καλοπήτα Μαγδαληνή, Σκούρα Έφη, Καρανίκα Ειρήνη, Χαλή Λεμονιά και Καρανίκα Φωτεινή για την προετοιμασία των φαγητών και του κέντρου. 
  Τους κυρίους, Χαλή Θύμιο για το ψήσιμο των κρεατικών, Βασίλη και Θανάση Παπαγρηγορίου για το σερβίρισμα. 
  Τον κύριο Κώστα Καρανίκα για την πολύτιμη βοήθειά του στην βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση της εκδήλωσης. 
  Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συμμετέχοντες!!!
  Σε όλα τα τραπέζια είχε τοποθετηθεί ο απολογισμός του Συλλόγου για το 2018, όπως φαίνεται μετά τις φωτογραφίες και τα Videos.  

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά, όλους τους παρευρισκόμενους, τους συγχωριανούς και φίλους του χωριού μας και όλους όσους πρόσφεραν και βοήθησαν τον Σύλλογο για την πραγματοποίηση της τόσο ωραίας εκδήλωσης.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΚΑ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου