30 Αυγ 2022

Τσουκιώτικο Αντάμωμα, 29-8-2022

  Μετά τον Εκκλησιασμό, στον Άγιο Ιωάννη πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό πλέον Αντάμωμα στο Πνευματικό - Πολιτιστικό  Κέντρο, όπου οι συγχωριανοί μας αλλά και πολλοί επισκέπτες, συζήτησαν, αντάλλαξαν απόψεις και απόλαυσαν ένα νηστίσιμο πιάτο με τοπικό τσίπουρο και αναψυκτικά. 

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας Κύριος Συμεών, τίμησε ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης  Κύριος Χατζής Γεώργιος και ο Σύμβουλος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Κύριος Καραγιάννης Κωνσταντίνος.  

Στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη τέθηκε το αίτημα όλων των συγχωριανών μας για την τοποθέτηση Ιερέα στο χωριό μας, στον Κύριο δήμαρχο το αίτημα για την αποπεράτωση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου Τσούκα - Λιβάδια η οποία έπρεπε να είχε τελειώσει πριν 1 χρόνο!! και το αίτημα για την επίσπευση των ενεργειών για την σύνταξη της οριστικής μελέτης για την κατασκευή Φράγματος Νερού στα Λιβάδια.

Στην εκδήλωση δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κύριος Πολύμερος Ευάγγελος γιατί ετοίμαζε την δική του εκδήλωση και δεν παρακάθησαν στο τραπέζι που τους προσφέρθηκε τρεις Σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου (κ.κ. Κοντογεώργος Παναγιώτης Αναπληρωτής Δήμαρχος, Παπαευθυμίου Οδυσσέας Εντεταλμένος Σύμβουλος Δ.Ε. Μακρακώμης, Κουτσολέλος Γεώργιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας)  γιατί έφυγαν για την παραπάνω εκδήλωση. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί  θερμά, όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους πρόσφεραν και βοήθησαν τον Σύλλογο για την πραγματοποίηση της τόσο ωραίας εκδήλωσης.    














 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου